Huang donirao 30 miliona dolara Stanford univerzitetu

CEO kompanije Nvidia, Jen-Hsun Huang, će donirati 30 miliona dolara za zgradu koja će nositi njegovo ime, a koja će biti izgrađena u okviru kompleksa Stanford univerziteta. Sam Huang je diplomirao na ovom univerzitetu 1992. godine. Očekuje se da će zgrada koja će nositi Huangovo ime biti kompletirana do 2010. godine. Sam

CEO kompanije Nvidia, Jen-Hsun Huang, će donirati 30 miliona dolara za zgradu koja će nositi njegovo ime, a koja će biti izgrađena u okviru kompleksa Stanford univerziteta. Sam Huang je diplomirao na ovom univerzitetu 1992. godine. Očekuje se da će zgrada koja će nositi Huangovo ime biti kompletirana do 2010. godine. Sam Huang je rekao da je veoma ponosan što je u stanju da pomogne univerzitetu da izgradi mesto koje će ohrabrivati ljude da zajedno kreiraju novu generaciju znanja i visoke tehnologije. Iz univerziteta stižu pohvale na račun njihovog bivšeg studenta, koji je stvorio kompaniju koja je tehnološki lider u svom tržišnom segmentu. Huanga su opisali kao “dobar primer kakvo preduzetništvo i liderstvo na univerzitetu žele da podstaknu kod svojih studenata”.

Izvor: The Inquirer

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi