Kompanija Honor osvojila 42 nagrade na MWC sajmu

Kompanija Honor je na MWC 2023 sajmu imala globalnu premijeru Honor Magic5 serije i sklopivi Honor Magic Vs telefon i osvojila ukupno 42 nagrade.

Kompanija Honor osvojila 42 nagrade na MWC sajmu

Kompanija Honor je otvorila MWC sajam globalnom premijerom Honor Magic5 serije i sklopivog Honor Magic Vs telefona. Inovativni inženjering i vrhunske karakteristike novih Honor flegšip telefona prepoznate su od strane brojnih svetskih medija koji su ih označili kao „Best of MWC”.

Na ovogodišnjem MWC sajmu kompanija Honor je dobila ukupno 42 nagrade dodeljene od strane medija, a flegšip Honor Magic5 Pro je osvojio 18 nagrada u različitim kategorijama. „Honor Magic5 Pro čini sve da se takmiči sa najboljima u industriji i to radi sa stilom”, izjavio je Android Authority. Trusted Reviews je takođe komentarisao da: „Honor Magic5 Pro telefon obiluje vrhunskim i inovativnim tehnološkim rešenjima.” Tom’s Guide, IT medij, odlične reputacije kada su u pitanju recenzije proizvoda, proglasio je Honor Magic5 Pro najboljim telefonom koji je predstavljen na MWC 2023.

Pored Honor Magic5 Pro modela, Honor Magic Vs takođe je privukao veliku pažnju. „To je jedan od omiljenih sklopivih telefona na tržištu” izjavio je XDA Developers. MakeUseOf, jedan od najvećih IT portala, izjavio je u svojoj recenziji da „svaki inč Magic Vs telefona odiše luksuzom, a u isto vreme nudi istinsku inovaciju u polju pametnih telefona na preklapanje.”

Ovde možete pogledati i naš izveštaj sa Honor konferencije, i naše prve utiske sa novim telefonima koji deluju da bi konačno mogli da prodrmaju tržište pametnih telefona.

Honor Magic5 Pro 12GB+512GB biće dostupan od drugog kvartala 2023. po ceni od 1199 evra. Honor Magic Vs 12GB+512GB biće dostupan po ceni od 1599 evra.

Dostupnost modela, boja, kao i cene uređaja mogu se razlikovati u zavisnosti od tržišta.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi