Šta je Hipernet TV i kako funkcioniše?

Kompanija Yettel predstavila je nove funkcionalnosti digitalne televizije u Hipernet ponudi, kao i novu liniju proizvoda – Hipernet TV.

 
Digitalna televizija
Digitalna televizija je usluga koja donosi bogat sadržaj u korisničkom interfejsu nove generacije. Tu je bogat katalog kanala, uključujući sportske i filmske sadržaje, a korisnici mogu da biraju filmove, TV emisije ili sadržaj za decu po žanrovima, dok je sportska ponuda grupisana po ligama ili takmičenjima. Uz TV u Hipernet Duo i Trio paketima, korisnici mogu da koriste i internet, koji je uvek optički, što omogućava odličan kvalitet slike.
Hipernet TV
Ovo je nova usluga samostalne televizije koja korisnicima omogućava da najatraktivniji sportski i drugi sadržaj na našem tržištu mogu da prate na internetu bilo kog provajdera.
Hipernet TV dolazi uz Hipernet TV Box koji svaki televizor pretvara u pametni uređaj. Korisnik uz Hipernet TV Box može da sa Google Play instalira bilo koju TV aplikaciju po svom izboru.
HipernetphotoII.jpg
„Uz sva ova poboljšanja, Hipernet TV  dobio je još dve nove funkcionalnosti. Televiziju je sada moguće gledati i putem web browsera na adresi ww.hntv.rs. U okviru Hipernet TV korisničkog interfejsa, tu je i programski vodič (EPG) čijim aktiviranjem korisnik može da pokrene kanale i sadržaje koji se emituju u tom trenutku ili su se emitovali u prethodnih 7 dana, kao i da vidi one koji će biti emitovani u naredna tri dana. Sve ovo ne bismo mogli da uradimo bez povratnih informacija koje dobijamo od korisnika i koje nam pomažu da kontinuirano unapređujemo kvalitet i funkcionalnost usluge, kao i jednostavnost korišćenja i korisničke podrške. Prve povratne ocene kvaliteta TV platforme koje dobijamo od korisnika su izuzetno visoke“, istakao je Nenad Hasura, direktor segmenta za fiksne i digitalne usluge Yettela i dodao da korisnike u narednom periodu očekuju brojna nova iznenađenja koja im priprema Hipernet.
Prvih godinu dana 1 dinar mesečno
Hipernet TV je novo mesto kućne zabave, jer korisnici na njemu mogu da nađu najbolji sportski sadržaj, omiljene serije i filmove, i sve ostale programe za koje su zainteresovani, u formatu koji njima odgovara. Hipernet Duo i Trio paketi dolaze u ponudi od 1 RSD u prvih 12 meseci, uz brojne druge pogodnosti za sve Yettel mobilne pretplatnike.
Sve informacije o Hipernet TV ponudi možete naći na www.yettel.rs ili pozivom na broj 063900.
Saopštenje za javnost

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi