Požurite, Fallout New Vegas besplatan još samo dva dana

Fallout, serijal postapokaliptičnih RPG igara osvojio je svet krajem devedesetih, a Fallout New Vegas, jedna od najboljih iz serijala je besplatna na Epic Games

Požurite, Fallout New Vegas besplatan još samo dva dana

Kako se približavamo letu, Epic Games sprema sve sočnije naslove za vašu digitalnu kolekciju, a do 01. juna u 17h Fallout New Vegas – Ultimate Edition je besplatan za preuzimanje. Ova verzija je akciona RPG pucačina izašla 2010. godine koja poseduje kampanje za jednog igrača i smešta vas u cipele jednog od preživelih ljudi nakon nuklearne katastrofe.

Dobrodošli u Fallout New Vegas

New Vegas je vrsta grada u kojem stvari jako brzo postanu ružne. To je grad sanjara i očajnika koji razdiru zaraćene frakcije, koje se bore za potpunu kontrolu nad ovom pustinjskom oazom. To je mesto gde prava osoba sa pravom vrstom oružja zaista može da postane poznata i da na tom putu napravi više od jednog ili dva neprijatelja.

Ultimate Edition ove igre vam nudi priliku da udvostručite i dobijete kompletan paket zabave u New Vegasu. Po prvi put u jednom paketu, možete dobiti sav Fallout: New Vegas sadržaj uključujući kompletan paket visoko cenjenih dodataka: Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues i Lonesome Road. Kao šlag a torti, tu je ozbiljan arsenal jedinstvenog oružja, različite vrste municije i recepata iz najnovijih paketa dodataka: Courier’s Stash i Gun Runners Arsenal.

Bez obzira da li ste iskusni istraživač Mojave ili igrate igru po prvi put, otkrićete da imate više prijatelja i neprijatelja, da svaki potez ostavlja ozbiljne posledice, ali i da imate više mogućnosti da živite u slavi ili sramoti širom Wasteland zemlje. Izbori koje donesete biće presudni za vaš opstanak kao i uvek.

S obzirom na to da je izašla pre 13 godina, grafička karta vam je manje-više nebitna, kao i ostatak konfguracije. Preporučena mašina deluje kao prašnjavi laptop koji ste dali roditeljima pre 7 godine: dvojezgarni CPU na 2 GHz, 2 GB RAM i 10 GB slobodnog prostora.

Nakon Fallout New Vegas, Epic Games je spremio još jednu misterioznu igru, što uglavnom znači da je nešto dobro u pitanju, a onda se pojavljuje 1. juna u 17:01h.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi