Sony potvrdio cene i nove datume objave PlayStation Plus-a za SAD i Evropu

Nova usluga će imati tri nivoa, u obliku Plus Essential, Extra i Premium, od kojih će svaki koštati nešto više od prethodnog, ali nudi prošireni spisak funkcija.

 
Sony planira da lansira svoje nove PlayStation Plus ponude u Americi u junu, objavila je kompanija u petak. Prvo će biti predstavljeni u Aziji 23. maja 2022, iako Japan ima datum objavljivanja 1. juna. Zatim će Amerika biti sledeća 13. juna, a lansiranje u Evropi je zakazano za 22. jun. To znači da će do jula novi PlayStation Plus nivoi biti široko dostupni, piše na Sony Playstation blogu.Sony je prvi put najavio nove nivoe prošlog meseca. U to vreme je potvrdio potpuno novu strukturu za svoju uslugu pretplate na PlayStation Plus. Nova usluga će imati tri nivoa, u obliku Plus Essential, Extra i Premium, od kojih će svaki koštati nešto više od prethodnog, ali nudi prošireni spisak funkcija.

    PlayStation Plus Essential (9,99 USD, 8,99 EUR mesečno): odgovaraće trenutnoj usluzi, nudeći onlajn multiplayer i nekoliko besplatnih igara svakog meseca.

    PlayStation Plus Extra (14,99 USD, 13,99 EUR mesečno): dodaje katalog od oko 400 PS4 i PS5 igara za igranje, koje možete preuzeti za pristup van mreže. Nešto ranije, Jim Ryan iz kompanije Sony je rekao da ne očekuje da će ovaj spisak sadržati prva izdanja kada se prvi put pojave, već da će predstavljati pozadinski katalog.

    PlayStation Plus Premium (17,99 USD, 16,99 EUR mesečno): dodaje još 340 igara iz epohe PS3, PS2, PSP i PlayStation. Neki od njih će se moći preuzeti, a drugi će biti dostupni putem striminga igara.

Novi nivoi takođe signaliziraju kraj PlayStation Now-a, koji nudi kolekciju PS4, PS3 i PS2 koje možete instalirati ili strimovati na PS5, PS4 ili PC.Sony je rekao da će PlayStation Now biti uklopljen u najviši nivo PlayStation Plus-a kako bi zadržao svoju ponudu strimovanja igara, a postojeći korisnici će prelaziti sa jednog tipa članstva na drugi.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi