Honor X50 dolazi uskoro sa Snapdragon 6 Gen 1 i baš velikom baterijom

Prošle nedelje najavljeni su Honor 90 i 90 Pro telefoni za Kinu, a u međuvremenu je sertifikovan i Honor X50 koji dolazi sa jako interesantnim specifikacijama

Honor X50 dolazi uskoro sa Snapdragon 6 Gen 1 i baš velikom baterijom

TENAA je kinesko nacionalno telo za sertifikaciju kvaliteta, a Honor X50 je nedavno prijavljen sa kompletnim specifikacijama, što znači da bi ovaj telefon uskoro mogao da bude zvanično predstavljen.

Honor X50, kodnog imena ALI-AN00 uspešno je prošao nacionalnu sertifikaciju, a dokumenta pokazuju da će telefon doći sa novim Snapdragon 6 Gen 1 čipsetom, koji bi trebalo da bude nova, omiljena solucija za modele srednje klase. Pored toga, telefon podržava brzo punjenje snagom od 35 W, a dolazi sa baterijom jako velikog kapaciteta – 5.800 mAh.

Ovo će biti pravi ispit za novi Snapdragon 6 Gen 1, jer ako se pokaže da je 4 nm čipset, predstavljen u septembru prošle godine dovoljno štedljiv, kombinacija sa velikom baterijom mogla bi da donese autonomiju dužu od dva dana.

Novi Honor model dolazi sa velikim 6,78-inčnim AMOLED ekranom takozvane 1,5K+ rezolucije (2652×1200 piksela) i senzorom otiska prsta ispod ekrana. Tu je i izbor između 128, 256 i 512 GB memorisjkog kapaciteta i 8, 12 ili 16 GB RAM-a, piše Gizmochina.

Pored navedenih specifikacija, očekujemo Android 13 OS sa Magic UI 7. Sa zadnje strane bismo trebalo da vidimo primarnu kameru od 108 MP i 2 MP senzor dubine, kao i 8 MP kameru napred. Za sad nema informacija o dizajnu novog telefona, ali se nadamo da će zadržati neka od dizajnerskih rešenja odličnih Magic5 Lite i X40 modela.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi