Huawei P60 Pro osvojio TIPA nagradu

Huawei P60 Pro osvojio nagradu za najbolju fotografiju u oblasti pametnih telefona za 2023. godinu

Huawei P60 Pro osvojio TIPA nagradu

Huawei P60 Pro, jedan od svakako najinovativnijih pametnih telefona u oblasti fotografije, nagrađen je prestižnom nagradom za najbolji pametni telefon 2023. godine u kategoriji kvaliteta kamere i fotografija od strane organizacije TIPA (Technical Image Press Association) – jednog od vodećih udruženja u oblasti  fotografije.

Huawei kao jedan od lidera na tržištu potrošačke elektronike, posvećen je kontinuiranom procesu inovacija i donošenju digitalnog sveta svakoj osobi, porodici i organizaciji u svetu.

Kompanija ne prestaje da podiže lestvicu inovacija i sada je tu sa svojim najnovijim izdanjem – Huawei P60 Pro, vodećim modelom iz oblasti fotografije koji donosi novu generaciju tehnologija i estetskog dizajna, čime je kompanija postigla još jedan revolucionarni korak na polju mobilne fotografije.

Huawei P60 Pro je telefon koji pravi najbolje fotografije u 2023. godini

Legendarna Huawei P serija je kreirana sa inovativnim sistemima za fotografisanje koji su u fokusu njegove tehnologije, a Huawei P60 Pro je najbolji primer ovog nasleđa. Novi flagship model ima odličan pedigre u delu fotografije i estetike, i čini još jedan prodor u optičkom sistemu i estetskom dizajnu. Ovaj najnoviji telefon re-interpretira klasičan dizajn Huawei P serije i pravi napredak u industriji visoko-tehnoloških uređaja sa odličnom kamerom.

U eri ovakvih gedžeta, Huawei je u više navrata donosio nadogradnje i otkrića u fotografisanju pametnim telefonima. Ovaj stalni razvoj i revolucionarne tehnološke inovacije ponovo su nagrađeni. TIPA, Technical Image Press Association, čije su članice različite fotografske publikacije širom sveta, dodelila je uređaju Huawei P60 Pro nagradu TIPA World Award za najbolju fotografiju u kategoriji pametnih telefona za 2023. godinu.

„Svestrani pratilac za sve one koji traže visokokvalitetne kamere u sferi pametnih telefona“, je ono što se može pročitati u zaključku žirija. TIPA World Awards su priznate kao najpoželjnije nagrade u oblasti fotografije širom sveta. Prepoznaju i poštuju vodeće kompanije u industriji, kao i njihove proizvode, tako da služe kao važno merilo i vodič za korisnike pri donošenju odluka o kupovini.

Sledeća generacija „flagship“ pametnih telefona za fotografisanje stiže u Evropu

Huawei P60 Pro može biti ostvarenje snova za sve entuzijaste koji žele da fotografišu veliki broj detalja sa različite udaljenosti, bilo da je u pitanju pejzaž u vreme zalaska sunca ili neko okupljanje sa prijateljima u mračnijem okruženju popularnog kafića.

Ovog proleća kompanija Huawei će na evropska tržišta doneti pametni telefon sledeće generacije, najsavremeniji uređaj za sve one koji vole kvalitetnu fotografiju i izvanredan dizajn. Novi, moćni pametni telefon idealan za fotografisanje biće predstavljen 9. maja, a evropski potrošači će ubrzo otkriti sve inovacije koje im stižu sa nesvakidašnjim Huawei P60 Pro modelom. Budite spremni i na specijalne ponude za prve kupce!

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (8)
  1. sdnenad

    Huawei telefoni su oduvek savršen optimum za uložen novac. Da li želite vrhunski telefon i vrhunske fotografije ili najprostiji uređaj za komunikaciju - Huawei je uvek imao optimalnu ponudu.

  2. Zanimljivo i dobro je sto se Huawei snasao i prevazisao sankcije. Da li na Huawei uredjajima je moguce placati preko google naloga i da li ce kod nas biti Huawei P60 model kao nekada ili samo pro i mozda lite verzija?

  3. MegaSkot

    Google i Huawei ne idu u istu recenicu, na zalost.

  4. Jocamatta

    Google i Huawei ne idu u istu recenicu, na zalost.

    Svaki Huawei mobilni ima Google i funkcioniše kao i svaki drugi model,što znači možeš da plaćaš,da vršiš prenos novca,google mape da koristiš .Ima sve što i drugi mobilni.Poz.

  5. MegaSkot

    Kupiš Huawei, uključiš ga i sve to ima?

  6. Ana Glicic

    Kupiš Huawei, uključiš ga i sve to ima?

    iz Appgalery možeš sve preuzeti, ne bi trebalo da imaš probleme s tim 😊

  7. MegaSkot

    Prosečan korisnik će imati problema, ne ja, meni ne treba budža uređaj.

  8. iz Appgalery možeš sve preuzeti, ne bi trebalo da imaš probleme s tim 😊

    Nije tcno ,na zalost,google pay ne moze da radi na Huawei tel bez google servisa,nije tacno da moze sve da se preuzme sa APP storea,delimicno nesto moze ali ne moze da radi jer je povezan ta ista aplikacija sa google servisima. Gspace delimicno resava peobleme,meni radi mail,azurira se redovno ,cak i slike na google photos prebacuje,mape rade ali je nemoguce istoriju gledati ,Sve u svemu meni nije hendikep,radi ekstra.Viber ,wp,facebook rade savrseno i oni se mogu preuzeti sa App storea

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi