Kako za 21€ pretvoriti Apple Watch 8 u Apple Watch Ultra

Da biste umesto Apple Watch 8 od 400$ nosili Apple Watch Ultra od 800$, možda vam nije vam neophodno još 400$ - dvadesetak će biti dovoljno.

Kako za 21€ pretvoriti Apple Watch 8 u Apple Watch Ultra

Da biste umesto Apple Watch 8 od 400$ nosili Apple Watch Ultra od 800$, nije vam neophodno još 400$, već obična maska od dvadesetak dolara koja će sve osim vas uveriti da zaista imate najskuplji Apple sat.

Još od objave novih Apple satova u septembru prošle godine, Ultra verzija privlači puno pažnje. U pitanju je zaista dobro dizajniran sat koji se vizuelno bitno razlikuje od standardnih modela, ali i funkcijama koje su zaista na vrhunskom nivou. No, Ultra model je i značajno skuplji, pa se mnogi korisnici neće odlučiti da izdvoje 800$ (ili oko 1200€ na našem tržištu), kako bi na ruci imali ovakav sat.

Srećom, kompanija PZOZ ima rešenje u vidu Converter Case maske koja će u pravom “Cosplay” stilu omogućiti vašem Apple Watch 8 da za duplo manje para izgleda kao Apple Watch Ultra. Iako je maska izrađena od plastike, a ne titanijuma poput tela Ultra modela, izgleda vrlo autentično. Pritom, ne zahteva nikakve modifikacije, a i dodatno štiti sat, pa nije tu samo radi (lažnog) vizuelnog utiska .

Apple Watch Ultra maska se lako montira

Masku je moguće staviti dok je sat na vašoj ruci. Jednostavno se namakne preko sata poput maske za mobilni telefon i doda samolepljivo dugme za digitalnu krunu koje se fiksira za postojeću krunu. Ovo će vas doduše sprečiti da koristite EKG, pošto ta funkcija zahteva da jedan prst naslonite na krunu samog sata koja u ovom slučaju ostaje pokrivena.

Za kompletiranje izgleda neophodno je koristiti i nove narukvice koje su predstavljene uz Watch Ultra. PZOZ Conversion Case je kompatibilno sa Apple Watch Series 7 i Series 8 (samo 45mm verzije). Sve funkcije i senzori sata izuzev EKG-a rade uobičajeno, uključujući i home taster i krunu, dok je dodatno Action dugme tu samo radi vizuelnog utiska, jer ne postoji na Watch 7 i 8 modelima. Za to, ali i za korišćenje Wayfinder skina će vam ipak biti potreban pravi Apple Watch Ultra.

Izvor: Yankodesign

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi