Lenovo Legion Y90 sa ekranom od 144Hz i vazdušnim hlađenjem sa dva motora stiže 1. januara

Iako kompanija Lenovo još nije detaljno predstavila sve specifikacije, otkrila je nekoliko specifikacija ekrana telefona

 
Ispostavilo se da je prva nedelja januara 2022. godine važnija nego što se očekivalo. Znamo da Realme, vivo i Xiaomi organizuju događaje lansiranja 4, 5. i 6, kako bi predstavili svoje nove pametne telefone. Sada je Lenovo najavio da će započeti novu godinu predstavljanjem gejming pametnog telefona prvog dana 2022.
Novi Lenovo pametni gejming telefon nazvan je Legion Y90, i iako kompanija još nije detaljno predstavila svoj list sa specifikacijama, otkrila je nekoliko specifikacija ekrana telefona.
 
legionposter.jpg
 
Lenovo Legion Y90 će imati 6,92″ E4 AMOLED ekran sa brzinom osvežavanja od 144Hz i stopom uzorkovanja dodira od 720Hz. Panel podržava HDR sadržaj, a pametni telefon će doći sa sistemom vazdušnog hlađenja sa dva motora za bolje performanse.
Lenovo nije ulazio u specifičnosti ovog sistema za hlađenje, ali zaposleni u kompaniji je podelio snimak ekrana na Weibo-u, rekavši da će Legion Y90 nastaviti da igra igre i pri 120 fps i da će ostati relativno hladan čak i nakon 20-30 minuta igranja.
 
122.jpg
 
Pošto je do predstavljanja ostalo još više od nedelju dana, možemo očekivati još više detalja o Lenovo Legion Y90 u narednim danima.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi