Najnovija Lenovo YOGA 9i (model 2022) – lepša i modernija sedma generacija

Nova YOGA za 2022. godinu donosi vidno lepši i moderniji dizajn i ono što je još zanimljivije, pravljen je sa prvenstvenom namerom rada pod Windows 11 okruženjem, jer pola stvari pod “desetkom” ne funkcioniše kako treba.

 
Kako vreme brzo prolazi, koliko juče smo se radovali probi prvog koncept računara sa tada revolucionarnom šarkom koja dopušta da okrenete ekran za 360 stepeni, a danas eto imamo priliku da vam ekskluzivno predstavimo 7. generaciju Yoga računara.  Lenovo Yoga 9i nam ovog proleća stiže još lepša sa modernijim izgledom koji omogućuje zgodnije nošenje i korišćenje ovog računara inače poznatog po svojoj svestranoj prirodi i osobini da vrlo lako menja svoju funkcionalnost zbog čega ga većina vlasnika smatra nezamenjivim.
Kao da su ga pripremili za prolećno vreme i izlazak iz kuće, tek nova Yoga je primetno drugačija od prethodnika i to u pogledu promene na bolje. Odmah ćete primetiti drugačiji dizajn koji je od pomalo već dosadnog klasičnog oblika prenosnog računara kome su dodate šarke za rotaciju ekrana, ovoga puta dobio mekše linije, zaobljene ivice i sveukupno zanimljiviju i u krajnjem praktičniju formu dok ga nosite. Nema više oštrih prelaza i ivica, već je sve “mekše” i mnogo lepšeg osećaja pod rukom. Onog trenutka kada ga prebacite u tablet režim rada, on stvarno i tako izgleda pa osim u funkcionalnom tako i vizuelno, sada neodoljivo podseća na ovu kategoriju prenosnih uređaja.
Uz sve to se i kao laptop razlikuje od sličnih 2-u-1 uređaja pa je bez obzira da li vam se sviđa zaobljeni dizajn ili ne, tek sigurno doneo pravo osveženje među mobilne računare.
 

 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi