Redmi Note 12 je na putu, objavljen prvi tizer poster

Da se ​​izlazak približava svedoči i promotivni poster kompanije, koji nagoveštava najavu Redmi Note 12

 
Radovi na seriji Redmi Note 12 su u toku i čini se da su pri kraju. Postoji šansa da će se premijera linije održati u drugom kvartalu ove godine i da će u početku biti fokusirana na kinesko tržište. Da se izlazak približava svedoči i promotivni poster kompanije, koji nagoveštava najavu Redmi Note 12.Objavio ga je šef Redmi-ja Liu Veibing, a uz njega je i poruka da će Note 10 Pro, objavljen pre godinu dana, uskoro biti ažuriran. On je takođe podsetio da je kompanija od prošle godine krenula sa izdavanjem dve generacije Redmi Note uređaja godišnje, pri čemu je jedna fokusirana na ekstremne performanse, a druga na all-round iskustvo.
 
note.jpg
Nisu izneti detalji o novim proizvodima jer kompanija više voli da intrigira i očigledno počinje da ubrzava promotivnu kampanju posvećenu Redmi Note 12 seriji. Očigledno, uskoro ćemo biti svedoci talasa tizera proizvođača koji otkrivaju detalje o novoj porodici. Istovremeno, poznato je da bi pored osnovne verzije, kompanija trebalo da predstavi Redmi Note 12 Pro i Redmi Note 12 Pro+.Zahvaljujući jednom od kineskih tela za sertifikaciju, prenosi Sparrows news, poznato nam je da će oba pametna telefona dobiti ekrane od 6,6 inča i njihova rezolucija treba da bude FullHD +. Redmi Note 12 Pro će imati kapacitet baterije od 4890 mAh, u Plus verziji će biti 4300 mAh. Nedostatak miliampera u najnovijem modelu nadoknađuje se brzim punjenjem na 120 ili 150 vati. Oba pametna telefona će dobiti čipove od MediaTek-a i možemo govoriti o Dimensity 1300 i Dimensity 8000/8100. Android 12 sa MIUI 13 biće ponuđen kao softverska platforma.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi