Zvaničnik kompanije Lenovo objavio fotografije uživo Legion Y700 tableta za gaming

Sudeći po slikama, ovaj mali tablet od 8,8 inča je savršen za igranje igara i ima pravu veličinu ekrana, taman za držanje obema rukama

 
Nedavno je mikroblog kompanije Lenovo, gaming odeljenja Legion, zvanično objavio neke od parametara Legion Y700 Gaming tableta. Prema onome što je najavljeno, Legion Y700 koristi ekran od 8,8 inča, 2560 × 1600 rezolucije sa 100% DCI-P3 rasponom boja i podržava visoku brzinu osvežavanja od 120 Hz i brzinu uzorkovanja dodira od 240 Hz.
 
Legion1.jpg
 
Sudeći po slikama, ovaj mali tablet od 8,8 inča je savršen za igranje igara i ima pravu veličinu ekrana, taman za držanje obema rukama. Logo LEGION je odštampan na poleđini uređaja; modul sočiva se nalazi u gornjem levom uglu, a izgleda nam kao jedna kamera sa LED svetlom; prednja kamera je jedna u sredini, smeštena u okviru; na dnu je Type-C interfejs, a čini se i da ima dugme za rame sa strane.
 
LegionY700.jpg
 
Legion tablet za igranje je nova kategorija, a prema nazivu, danas najavljeni Y700 može pripadati modelu srednjeg ranga, nakon čega može postojati Y900 high-end model, javlja Sparrows News. Legion telefon za igrice je već objavljen u dve generacije, a novi će biti pušten u prodaju kao Legion Y90 Gaming Phone.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi