Kamere telefona: jeftini protiv skupih modela?

Uporedili smo kamere telefona: jeftini protiv skupih modela. Znamo koliko su najbolji dobri – ali šta nam u odnosu na njih pružaju višestruko jeftiniji telefoni?

Bezbroj puta ste nas upitali kolika je razlika između fotografija dobijenih jeftinijim i skupim telefonima: i mi smo se potrudili da to napravimo i prikažemo vam kako su se na delu pokazali neki od popularnih telefona ove godine. Kolike su to razlike kada isti kadar fotografišete kamerom telefona od 200 pa do skoro 1500 evra?

Zato smo i pripremili prilog, Kamere telefona: jeftini protiv skupih modela?

Izdvojili smo nekoliko ovogodišnjih modela telefona sa različitim sistemima kamera: počevši od onih jeftinijih sa uobičajenim sistemom, preko popularnog 108 mpix senzora, kamera telefona sa pristupačnijom cenom ali sa optičkom stabilizacijom, pa sve do kamera onih najboljih, popularnih telefona. Dakle, Redmi Note 10, Redmi Note 10 Pro, Samsung Galaxy A52, Mi11 Ultra i iPhone 12 Pro Max

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Drugi video zapisi na kanalu Telefoni