Acer rešenja za mala i srednja preduzeća

Upravljanje kancelarijom punom računara može da predstavlja složen zadatak koji oduzima puno vremena i zahteva upošljavanje IT osoblja, a možda i korišćenje servera

Korišćenje rešenja Acer Office Manager za upravljanje celokupnom IT opremom jedne kancelarije bez IT osoblja
Uz jednostavni softverski paket Acer Office Manager, IT osoblje i server vam nisu ni potrebni. Umesto njih, prenosni računari iz serije Acer TravelMate ili stoni računari iz serije Veriton mogu se koristiti za međusobno upravljanje.
officemanager0.jpg
Veliki korak ka virtuelizaciji i informatičkom oblaku
Tehnologija Acer Private Cloud omogućava malim i srednjim preduzećima da uživaju u pogodnostima koje nudi informatički oblak, a ujedno rešava probleme sa privatnošću i bezbednošću. Budući da nudi fleksibilan pristup mreži, objedinjavanje resursa, elastičnost i još mnogo toga, Acer Private Cloud smanjuje ukupne troškove posedovanja tako što automatizuje upravljanje životnim ciklusom, maksimalno smanjuje vreme zastoja i omogućava korisnicima da ispune IT potrebe koristeći namenske resurse. Acer rešenje Cloud Enabler olakšava prelazak u eru informatičkog oblaka, a rešenje Coupled Cloud nudi zavidan nivo dostupnosti uz priuštiva rešenja koja se brzo implementiraju.
officemanager2.jpg
Uvođenje kompaktnih i tankih klijenata
Organizacije koje dele usluge i aplikacije ponekad koriste stotine, pa i hiljade stonih računara. Pošto većina radnika pristupa istim aplikacijama i koristi samo osnovne funkcije računara – na primer unos podataka ili komunikacija e-poštom – kabasti, skupi stoni računari se mogu zameniti tankim klijentima. Kompaktni i tanki klijenti su jeftini, ergonomski uređaji sa centralizovanim korisničkim upravljanjem i smanjenom potrošnjom struje i manjim dimenzijama.
thin.jpg

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi