Apple patentira savitljive baterije

Američka agencija za patente dobila je zahtev koji otkriva rad kompanije Apple na savitljivim baterijama. Ranije tokom ove godine do nas su stizale informacije koje su nagoveštavale da Apple radi na uređaju sa savitljivim ekranom, mada te informacije nikada nisu bile precizne, tako da možemo da pretpostavimo da Apple radi na

Američka agencija za patente dobila je zahtev koji otkriva rad kompanije Apple na savitljivim baterijama. Ranije tokom ove godine do nas su stizale informacije koje su nagoveštavale da Apple radi na uređaju sa savitljivim ekranom, mada te informacije nikada nisu bile precizne, tako da možemo da pretpostavimo da Apple radi na iPhone telefonu sa saviljivim ekranom, pametnom ručnom satu ili trenutno popularnim “narukvicama” za praćenje zdravlja i fizičke aktivnosti. Sajt Patently Apple sada otkriva da kompanija iz Kupertina verovatno radi i na baterijama koje će ići zajedno sa savitljivim ekranima, odnosno da će i baterije biti savitljive. Tim kompanije Apple zadužen za baterije već je objavio da sledeća generacija baterija može da bude izrađena u bilo kom obliku, ali da ovaj tim mora da stvori novi dizajn, kako bi baterije bile i savitljive, dodaje Džek Puršer za sajt Patently Apple.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi