Acer odbacuje glasine o spajanju sa Asusom ili Lenovom

Kompanija Acer odbacila je kao neosnovane glasine po kojima investicione banke planiraju da pozovu Lenovo ili Asus kompanije da se spoje sa Acer-om. Ovaj proizvođač je poručio da nijedna investiciona banka nije kontaktirala njihov upravljački tim kako bi se raspitivala o mogućnosti spajanja, kao i da Acer nije zainteresov

Kompanija Acer odbacila je kao neosnovane glasine po kojima investicione banke planiraju da pozovu Lenovo ili Asus kompanije da se spoje sa Acer-om. Ovaj proizvođač je poručio da nijedna investiciona banka nije kontaktirala njihov upravljački tim kako bi se raspitivala o mogućnosti spajanja, kao i da Acer nije zainteresovan za takvu ideju. Acer je takođe poručio da se nalazi u fazi reforme i da ima poverenja u poslovanje sa svojim brendom na globalnom nivou. Notebook računari, tableti i smartfoni i dalje imaju potencijala i Acer će nastaviti da se probija na ovim tržištima, saopštila je kompanija.
acer glasine o spajanju

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi