AFI Europe Srbija gradi novi poslovni park – AFI City Zmaj

Na mestu čuvene fabrike Zmaj, niče novi AFI City Zmaj poslovni park sa modernim i ekološki održivim zgradama u skladu sa savremenim trendovima.

Jedan od najuglednijih investitora na nacionalnom tržištu nekretnina, AFI Europe Srbija, pokreće novi projekat – AFI City Zmaj. Ovaj poslovni park, koji niče na na mestu čuvene fabrike Zmaj, sastojaće se od istočnog i zapadnog krila: AFI CITY ZMAJ East i AFI CITY ZMAJ West. Na samom ulazu u Beograd, praktično na autoputu, na 13 minuta od aerodroma i otprilike isto toliko od centra grada, nići će kompleks od ukupno 180.000 kvadratnih metara. Planirano je da se izgradi fazno, a svaka faza će imati po 90.000 kvadrata. Ovakav tok izgradnje i koncept samog projekta uz određene konceptualne dodatke, oslanja se na jedinstveni uspeh poslovnog parka Airport City Belgrade koje isti investitor uspešno razvija već više od 15 godina.

Kao najnoviji projekat, AFI City Zmaj će doneti novi koncept koji se razlikuje od ostalih projekata. U arhitektonskom smislu, zgrade u AFI City Zmaj-u će biti moderne, ekološki održive i energetski efikasne, građene u skladu sa savremenim trendovima što je u skladu sa očekivanjima naše ciljne grupe korisnika. Povoljna lokacija na samom ulazu u grad osigurava odličan pristup, dok ogromna površina pruža mogućnost razvoja niza objekata koji zahtevaju veliku površinu i dosta prostora za parkiranje.

U smislu koncepta samog prostora AFI City Zmaj će biti visoko prilagodljiv budućim promenama u pogledu modernog poslovnog prostora, kao i potrebama mladih, visoko efikasnih međunarodnih i domaćih kompanija koje uvek nastoje da budu jedan korak ispred.

Izgradnja prve faze AFI CITY Zmaja (koja obuhvata dve zgrade ukupne površine 30.000 kvadratnih metara) se privodi kraju i prvi zakupci se očekuju već na proleće 2023. godine.

Konačno, nekada veliki fabrički kompleks koji je nakon raspada Jugoslavije postao sablasno pust i neugledan, postaje centar savremenih poslovnih zbivanja, sa dinamikom koja će preporoditi ovaj deo grada i uvesti ga u moderne tokove urbanog života grada Beograda.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi