Bitkoin u padu, dosegao najniži nivo ove godine

Bitkoin je pao na 5,534 dolara BTC = BTSP. Nivo od 6.000 dolara bio je ključni nivo podrške za bitkoin neko vreme.

 
Bitcoin je u sredu pao ispod najnižeg nivoa u ovoj godini, i tako došao ispod ključne tačke od 6.000 dolara, dok trgovci i analitičari ne znaju šta je izazvalo nagli pad cena.
“Tržište je ušlo u ćorsokak, a volatilnost je tako niska”, rekao je Charlie Haiter, osnivač industrijske internet stranice Criptocompare u Londonu, pozivajući se na tehnički obrazac grafikona.
 
Ne propustite test: EPSON EcoTank ITS L6190
 
“Ono što sada vidimo, nazivamo negativnim probojem. Ponekad kada se stvari dese, potrebno je malo vremena da vidimo zašto se stvari tako loše odvijaju – trgovinska razmena ili regulatorna akcija. “
Bitkoin je pao na 5,534 dolara BTC = BTSP. Nivo od 6.000 dolara bio je ključni nivo podrške za bitkoin neko vreme. 
Slabost Bitkoina se proširila i na druge kriptovalute, dok je ethereum, drugi po veličini, pao na dvomesečni minimum. 
Prodaja kripto vrednosti u sredu gurnula je tržišnu kapitalizaciju sektora na manje od 200 milijardi dolara po prvi put od sredine septembra, prema podacima iz industrije.
Izvor: Reuters
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi