Hipernet TV spremio uzbudljiv letnji program

Iako se uskoro završava sportska sezona Hipernet TV je spremio zanimljiv letnji program prepun novih filmova, serija, dokumentaraca i sportskih dešavanja

Hipernet TV spremio uzbudljiv letnji program

Jun je stigao, a mi kao i svakog leta razmišljamo kako ćemo uživati u lepom vremenu. Idealno je da što više budemo napolju sa porodicom i prijateljima, ali ako nam kiša ili vrućine pokvare planove, dobra zabava spremna je na Hipernet TV.

Uskoro se završava sportska sezona, ali to ne znači i kraj uzbudljivim događajima, jer nam tokom leta dolazi finale UEFA Lige šampiona i Vimbldon, koje možete pratiti na Eurosportu i Arena Sport kanalima. Sav sadržaj na Hipernet platformi organizovan je po sportovima, takmičenjima i ligama, tako da ćete lako pronaći tačno ono što vas zanima.

Hipernet urednički tim pažljivo bira sadržaj samo za vas, uz sjajan izbor raznovrsnih dokumentaraca, filmova i serija. Započnite leto uzbudljivijim trilerima i krimićima, ili se opustite uz zabavnu komediju ili zanosnu romansu. Ni ljubitelji istorije i prirode nisu izostavljeni, jer na Hipernetu ima po nešto za svakoga. Pored toga, naslovi se stalno menjaju i dopunjavaju, dok je program moguće vratiti i do 7 dana unazad, ukoliko propustite da pogledate neko od ostvarenja koje želite.

Takođe, za pretplatnike Hipernet Duo i Trio paketa, dostupni su i posebni dodaci, HBO i HBO Premium, koji uključuje i Cinemax kanale. Ukoliko do sada niste stigli, možete pogledati najbolje ocenjene serije kao što su „Naslednici“, „Beli lotus“ i „Poslednji od nas“.

Ukoliko leto provodite u Srbiji, zahvaljujući aplikaciji za mobilne telefone i tablete Hipernet TV dostupan je bilo da se nalazite kod kuće ili na nekom drugom mestu. Sa sobom možete poneti i STB uređaj koji svaki TV pretvara u „pametan“ i uživati u sadržaju omiljenih aplikacija.

U narednom periodu, Hipernet Duo i Trio paketi dostupni su novim korisnicima po ceni od 1 RSD mesečno prvih 12 meseci, a zatim po sjajnoj ceni narednih 12 meseci, uz dodatne povoljnosti za Yettel mobilne korisnike. Više o Hipernet ponudi saznajte na stranici yettel.rs ili pozivom na broj 063 9000

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi