Kompanija Honor na prvom mestu među svim brendovima na kineskom tržištu pametnih telefona u prvom kvartalu 2024

Kompanija HONOR je zauzela prvo mesto među svim brendovima na tržištu pametnih telefona u Kini u prvom kvartalu 2024. prema najnovijem izveštaju IDC-a.

Kompanija Honor na prvom mestu među svim brendovima na kineskom tržištu pametnih telefona u prvom kvartalu 2024

Kompanija Honor je zauzela prvo mesto među svim brendovima na tržištu pametnih telefona u Kini u prvom kvartalu 2024. prema najnovijem izveštaju IDC-a. Prema rečima Arthura Guoa, višeg istraživačkog analitičara iz IDC-a, Honor je zauzeo sam vrh zahvaljujući raznovrsnom portfoliu proizvoda i Magic 6 Seriji koja je lansirana sa implementiranim AI funkcijama.

Antonio Wang, potpredsednik IDC-a, tokom intervjua za medije, izjavio je da se premium tržišni udeo kompanije Honor (veleprodajna cena ≥$600) se u Kini brzo povećava, a isporuke na godišnjem nivou su porasle za 123,3% u prvom kvartalu 2024. godine. Takođe, tržišni udeo sklopivih Honor telefona se takođe rangira kao drugi najveći u Kini u prvom kvartalu 2024.

Isporuka Magic 6 Serije u prvom kvartalu takođe je premašila kombinovane isporuke u odnosu na prethodne generacije tokom prva dva kvartala, zahvaljujući unapređenim AI funkcijama.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi