Kompanije studentima: Upoznajte kako rade IT kompanije u Srbiji

"Kompanije studentima" je projekat namenjen studentima koji žele da se upoznaju i vide kako rade vodeće IT kompanije u Srbiji i prošire svoje IT znanje

Kompanije studentima: Upoznajte kako rade IT kompanije u Srbiji

Udruženje studenata informatike FONIS sa Fakulteta organizacionih nauka i ove godine skupilo je vodeće IT kompanije na jedno mesto i organizuje projekat Kompanije studentima, koji se održava od 19. do 22. maja.

Projekat je namenjen svim studentima koji žele da se upoznaju sa radom vodećih IT kompanija u Srbiji i prošire znanja iz oblasti IT-ja. Projekat Kompanije studentima se sastoji iz 4 celine: Tech Challenge, panel diskusija, radionice i Speed dating.

Ovogodišnji pokrovitelji projekta su IT kompanije: Adacta, Levi9, Prime Software i HYCU. Zaposleni koji dugi niz godina rade u ovim kompanijama će predstaviti svoje poslovanje, preneti znanje studentima i upoznati ih sa tehnologijama koje koriste u svom radu.

Na projektu će studenti imati priliku da upoznaju kolege sa sličnim interesovanjima i da se usavrše iz željene oblasti, a sve što je potrebno je dobro raspoloženje i želja za učenjem.

Prijave za učešće na projektu Kompanije studentima traju do 7.maja na sajtu c2s.fonis.rs gde možete naći više informacija o samom projektu. Takođe, obaveštenja o C2S-u možete ispratiti i na našem Instagram profilu @fonis_fon.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi