LOGI PLAY 2024 – Pokreće inovacije u gejmingu i tehnologiji

Logi PLAY 2024 donosi inovacije u gejmingu, nove proizvode, ekskluzivne promocije i takmičenja, uz događaje širom sveta za sve ljubitelje gejminga.

LOGI PLAY 2024 – Pokreće inovacije u gejmingu i tehnologiji

Logitech G, brend kompanije Logitech i vodeći inovator u gejming tehnologiji i opremi, pokreće Logi PLAY 2024 događaj od 17. septembra 2024. godine. Glavni događaj predstaviće nove proizvode, najave partnerstava i uzbudljivu aktivaciju zajednice.

Ovaj događaj naglašava posvećenost kompanije Logitech G pomeranju granica gejming tehnologije i izgradnji zajednice koja se razvija kroz kreativnost i inovacije. Logi PLAY 2024 obećava sadržaje za svakog, od esport profesionalaca do povremenih igrača, ističući posvećenost brenda unapređenju čistog gejming iskustva.

U sklopu Logi PLAY događaja, prodavci i kreatori širom Evrope pokreću Logi PLAY Days – 13 uzastopnih dana takmičenja i specijalnih ponuda na najpopularniju Logitech G opremu. Od 17. do 29. septembra, #LOGIPLAYDAYS će doneti popuste za razne modele gejming miševa, tastature, slušalice, mikrofone i još mnogo toga. U Srbiji, kupci mogu pronaći ponudu Logitech proizvoda u Gigatronu.

ŠTA: Logi PLAY 2024 predstavlja najveću proslavu gejminga korz promociju Logitech G brenda, sa događajima koji se strimuju iz mnogih gradova širom sveta, uključujući Pariz, Berlin, Šangaj, Tokio, Sidnej, Madrid, São Paulo, Silicijumsku dolinu i mnoge druge, što omogućuje gejmerima širom sveta da uzmu učešće u ovom svojevrsnom uzbuđenju.

KADA: 17. septembar 2024. godine u 19:00 h po centralnoevropskom vremenu (CET).

GDE: Događaji će se strimovati na zvaničnim kanalima Logitech G, uključujući Twitch, YouTube i Facebook, sa početkom u 19:00 h CET.

Najvažniji momenti:

  • Ekskluzivna lansiranja proizvoda: budite prvi koji će videti i isprobati najnovije Logitech gejming periferije i dodatke.
  • Stručni paneli:  učestvujte u diskusijama sa vodećim stručnjacima iz industrije o budućnosti gejminga, esporta i tehnološkom napretku.
  • Interaktivne demonstracije: iskusite praktične demonstracije najnovije gejming tehnologije i softvera.
  • Mogućnosti za umrežavanje: povežite se sa kolegama igračima, programerima i profesionalcima iz industrije.

O kompaniji Logitech G

Logitech G je globalni lider u gejming opremi za PC i gejming konzole. Kompanija pruža gejmerima svih nivoa tastature, miševe, slušalice, podloge za miševe i uređaje za simulaciju kao što su volani i palice za letenje, zahvaljujući inovativnom dizajnu, naprednim tehnologijama i strasti prema gejmingu. Osnovana 1981. godine, Logitech International je švajcarska javna kompanija sa sedištem u Lozani.

Pronađite više informacija o Logitech G brendu na www.logitech.com ili zvaničnom blogu.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi