Mac mini je prvi računar koji će se (ponovo) proizvoditi u SAD

Apple i Foxconn prebacuju proizvodnju Mac mini računara u SAD poručuje Digitimes, demantujući tako neke ranije glasine da će Mac pro biti prvi koji će da sleti u zemlju. Početkom ovog meseca, Apple-ov izvršni direktor Tim Kuk rekao je u svom intervjuu za NBC da planira da investira 100 miliona dolara kako bi v

Apple i Foxconn prebacuju proizvodnju Mac mini računara u SAD poručuje Digitimes, demantujući tako neke ranije glasine da će Mac pro biti prvi koji će da sleti u zemlju. Početkom ovog meseca, Apple-ov izvršni direktor Tim Kuk rekao je u svom intervjuu za NBC da planira da investira 100 miliona dolara kako bi vratio proizvodnju Mac računara “kući”, a portparol Foxconna je nedavno potvrdio da će biti širenja poslovanja u SAD. Prema DigiTimesu, ova kompanija će pokrenuti nove proizvodne linije za Apple proizvode obzirom da ima 15 operativnih baza u SAD. Pojedine komponente se već prave u SAD, ali Kuk sada planira da doda i proizvodnju visoke vrednosti.
 

Apple se pravi u SAD

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi