POSAO: Benchmark traži saradnika u oblasti informativnih sadržaja

Benchmark webtim traži novog člana redakcije, a možda si to upravo ti

PAŽNJA! Benchmark ekipa se sprema da predstavi potpuno novi sajt, i traži novog člana redakcije. Tebe vidimo kao pametnog, vedrog, širokih vidika i shvatanja, nekoga ko voli nove tehnologije i prati kretanja na dnevnom nivou. Cenimo visprenost i pismenost, sa izuzetnim poznavanjem pravopisa srpskog i okom za detalje. Prednost imaju oni koji tečno govore i pišu engleski jezik sa posebnim osvrtom na poznavanje terminologije iz oblasti IT-a. Radi se od kuće, zato nije obavezno da živiš u Beogradu, ali ćete biti obavezni da periodično prisustvujete sastancima u sedištu firme. Muško ili žensko, nama je svejedno – nemamo rodnih predrasuda.
Šta se radi?
Koji je konkretan posao u pitanju? Vesti. Zbog današnje potrebe široke konzumacije blagovremenih informacija, vesti su postale među najbitnijim sadržajima Benchmark websajta. Moraš biti aktivan sa vestima tokom većeg dela dana. Da pratiš i biraš one najvažnije i najbitnije. Da si dovoljno u tokovima najvažnijih IT zbivanja da bi to na pravi način uradio. Ukoliko treba napisati neku opservaciju ili autorski članak o važnom trendu i događanjima na tržištu, očekujemo da se u nekom trenutku možemo osloniti na tebe.
Iskustvo?
Očekujemo da imaš iskustvo iz oblasti administriranja web stranica, barem u nekom od najpopularnijih CMS-ova. Ako nemaš, a sve ostalo ispunjavaš – naučićemo te. Zbog toga podrazumevamo da si vredan kao mrav i spreman da stalno učiš. Da nisi negativna osoba i da imaš optimistički stav prema svetu u kome živiš.
Plusevi
Insistiramo da si aktivan, da imaš svoje mišljenje i deliš sa nama ideje. Da doprinaseš rastu popularnosti Benchmark sajta kroz svoj pristup radu i novitete koje će nas zajedno učiniti boljim i bližim našoj publici. Da imaš viziju i znaš kako da je ostvariš kroz svoj rad, doprinos i saradnju sa ostalim članovima Benchmark redakcije. Da si šaljiva i otvorena osoba, jer smo mi u Benchmarku baš takvi. Timski igrač bez problema u komunikaciji sa drugim osobama. Spreman na razmenu mišljenja bez teških osećanja. To je najmanje što očekujemo od tebe. Razgovor za posao nakon prijave se podrazumeva.
Kako se prijaviti?
Koji je tvoj prvi korak? Simuliraj jedan radni dan. U okviru toga, kao obavezni deo napisaćeš pet odabranih dnevnih vesti tog dana iz oblasti koje sad vidiš na našem sajtu. Bitno je da su teme aktuelne i zanimljive širokoj publici. Ako imaš neku novu ideju ili pristup – slobodno je interpretiraj. To će biti tvoj plus u prijavi. Obavezno nam pošalji CV. Sve to na adresu [email protected]  Konkurs je otvoren od danas pa do 30. novembra 2022. godine. Nakon toga…
… vidimo se u Benchmark redakciji 
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi