Samsung soundbar zvučnici su već 9 godina broj 1 u svetu

Prema podacima firme za istraživanje tržišta FutureSource Consulting Samsung je prepoznat kao lider na globalnom tržištu soundbar zvučnika

Samsung soundbar zvučnici su već 9 godina broj 1 u svetu

U novom izveštaju objavljenom 28. februara stoji da je Samsung prvi na tržištu soundbar zvučnika devetu godinu zaredom, sa tržišnim udelom od 20,2 odsto i udelom u obimu prodaje u ovoj industriji od 18,4 odsto u 2022. godini.

Samsung soundbar zvučnici, među kojima je i vrhunska Q-serija, rezultat su stručne izrade i finog podešavanja i odlikuju se moćnim i imersivnim kvalitetom zvuka, poboljšanom kompatibilnošću sa TV uređajima i elegantnim i modernim dizajnom. Funkcije kao što je prilagođavanje zvuka prostoru su dobile pohvale i korisnika i stručnjaka jer kalibriraju zvuk tako da se uklopi u akustička svojstva svakog prostora za neponovljiv doživljaj zvuka.

Da su Samsung soundbar zvučnici oduševili stručnjake i kritičare potvrđuje i činjenica da je AVForums izabrao model HW-Q990B za najbolji u klasi za 2022. godinu, a Newsweek prokomentarisao da model HW-S800B “stvara impresivan zvuk koji ispunjava celu prostoriju” u tako kompaktnoj formi.

Samsung ove godine podiže svoju liniju soundbar zvučnika na još viši nivo uz savršen kinematografski zvuk i vrhunske audio funkcije koji osvajaju srca korisnika i ljubitelja kućnog bioskopa.

Samsung model HW-Q990C je vodeći soundbar zvučnik iz Q-serije uz impresivan 11.1.4-kanalni zvuk i Dolby Atmos audio. Dolazi sa najnovijom funkcijom Q-Symphony 3.0, koja analizira i obrađuje kanale sa glasovima i audio elemente da bi se dobio savršeno sinhronizovan zvuk na svim TV i soundbar zvučnicima. Takođe ima funkciju SpaceFit Sound Pro, koja kalibrira zvuke da se uklope u akustička svojstva svakog prostora, kao i funkciju Game Mode Pro, koja optimizuje zvuke po žanrovima igara za još veću vernost stvarnosti kada se igra preko Samsung Gaming Huba.

„Samsung je posvećen ponudi najbolje kućne zabave u industriji koja ispunjava sve veće potrebe naših korisnika“, izjavio je Čioldži Kim, izvršni potpredsednik za Vizuelne Uređaje u kompaniji Samsung Electronics. “Samsung soundbar zvučnici savršeno se uklapaju sa Samsung TV uređajima i predstavljaju vrhunac kinematografskog zvuka uz pametne audio funkcije i poboljšanu povezanost.”

Prema podacima firme Futuresource, globalno tržište soundbar zvučnika, koje beleži stabilan rast od oko 5,7 odsto u poslednje tri godine, ostvarilo je prodaju 23,16 miliona jedinica u 2022. godini i očekuje se da dostigne prodaju od 26 miliona jedinica do 2025. godine.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi