Saradnja kompanija Telenor i IBM

„Potpisivanjem ovog ugovora kompanija IBM je još jednom je pokazala spremnost da sagleda poslovne potrebe i rešenja koja nudi Telenor. Ovaj ugovor doneće Telenoru značajne prednosti u pružanju usluga na tržištu, kao i veću fleksibilnost i efikasnost. Projekat predstavlja nastavak dugoročne

„Potpisivanjem ovog ugovora kompanija IBM je još jednom je pokazala spremnost da sagleda poslovne potrebe i rešenja koja nudi Telenor. Ovaj ugovor doneće Telenoru značajne prednosti u pružanju usluga na tržištu, kao i veću fleksibilnost i efikasnost. Projekat predstavlja nastavak dugoročne saradnje između Telenora i IBM čime se potvrđuju naše uloge lidera na tržištu u primeni inovativnih rešenja na polju informacionih tehnologija“, ističe Željko Vujinović, direktor IBM za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju. Zahvaljujući ovom ugovoru, usluge drugih provajdera, kada su u pitanju informacione i telekomunikacijske tehnologije na lokalnom i međunarodnom tržištu, biće integrisane bez poteškoća. Takođe, objedinjavanje telekomunikacijskih usluga i širi izbor usluga namenjenih korisnicima biće olakšano. Drugim rečima, zahvaljujući novoj platformi, budući korisnici imaće mogućnost da, iz ponude kompanije Telenor, na jednostavan način odaberu usluge kao što su slanje poruka, TV, internet, finansijske i „klaud“ usluge, usluge fiksne telefonije itd. “Imajući u vidu trendove u  telekomunikacijama, saradnja sa kompanijom IBM imaće pozitivan efekat na naše korisnike i na ispunjenje  njihovih zahteva i potreba za novim i naprednijim uslugama”, kaže izvršna direktorka tehnike Telenora Srbija Ingeborg Ofsthus. Saradnja između Telenora i IBM jedan je od najvećih projekata na srpskom tržištu informacionih i komunikacijskih tehnologija u poslednje vreme, koji će doprineti daljem razvoju ovog sektora u Srbiji.
Izvor: Telenor

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi