Tražite posao? Belgrade Youth Fair 2023 sajam će biti održan 20. i 21. aprila u hibridnom formatu

U Srbiji će se 20. i 21. aprila Belgrade Youth Fair 2023, najveći karijerni događaj za mlade u regionu u hibridnom formatu - u Cineplexx Ušće i online

Tražite posao? Belgrade Youth Fair 2023 sajam će biti održan 20. i 21. aprila u hibridnom formatu

Mladi će i ove godine imati priliku da se na Belgrade Youth Fair 2023 povežu sa mnogobrojnim poslodavcima i tako sebi obezbede praksu ili zaposlenje, ali i steknu mnogobrojna znanja za koja će dobiti besplatan sertifikat. Program će trajati od 10 do 16 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Cilj ove manifestacije jeste povezivanje mladih sa poslodavcima, kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike da, u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija, prošire svoja znanja iz različitih sfera, ali i da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najuspešnijih kompanija u regionu i čuju kako izgleda biti deo takvog tima.

Sve učesnike koji posete događaj očekuju i simulacije razgovora za posao, profesionalno fotografisanje za CV i mnogobrojne mogućnosti za praksu ili posao kod najboljih poslodavaca u Srbiji.

“Ove godine Youth Fair konferencijski deo, ali i sve dodatne aktivnosti, vraćamo da budu uživo i to na jednom od naj-popularnijih mesta za mlade u Cineplexx Ušče, dok će sajam poslova i praksi kao prethodne tri godine biti u online formatu, kako bismo omogućili mladima iz cele Srbije da sa lakoćom mogu da učestvuju i pristupe mnogobrojnim programima praksi i zapošljavanja. Svi prisutni će moći da učestvuju na mnogobrojnim aktivnostima koje pripremamo za njih, ali i da direktno komuniciraju sa menadžerima za zapošljavanje najvećih kompanija. Ove godine se očekuje još veći broj različitih praksi i poslova, pa će biti i više šansi za pronalazak idealne karijere za sve mlade”, istakao je Miloš Čevizović, direktor projekta.

Neke od tema konferencijskog dela projekta koja će držati najveći stručnjaci iz kompanija učesnica će biti:

  • CEO panel diskusija – Saveti generalnih direktora za mlade;
  • Kako tražiti posao i kako se pripremiti za intervju;
  • Karijerni put uspešnih ljudi;
  • Kako pronaći idealan posao;
  • Marketing i HR trendovi, biznis, informacione tehnologije.

Takođe, neki od poslodavaca koji očekuju sve učesnike su: Banca Intesa, Heineken, IKEA, PepsiCo, Nestle, Moravacem, JTI, Froneri, Erste, Nelt, PwC, Otp banka, Milšped, SportVision, Brose…

Studenti i diplomci, kao i svi ostali koji traže novi posao, već sada mogu da se prijave za događaj i da pošalju svoje radne biografije za praksu/posao putem sajta www.youthfair.rs/prijavi-se/

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi