Yettel i Gorska služba spasavanja Srbije potpisali strateško partnerstvo

Yettel i Gorska služba spasavanja potpisale su danas trogodišnji ugovor o strateškom partnerstvu. To će GSS-u omogućiti lakše i bolje funkcionisanje

Potpisivanju ugovora su prisustvovali Majk Mišel, generalni direktor kompanije Yettel i Vladimir Pavlović, predsednik upravnog odbora Gorske službe spasavanja Srbije.

„Svi znamo koliko je važan rad Gorske službe spasavanja i zahvalni smo na svemu što čine. Yettel je brend okrenut balansu, koji za mnoge znači boravak u prirodi, bavljenje sportom ili putovanja. Želimo da pomognemo da naši građani i tada budu bezbedni i zato smo se odlučili da podržimo dalji rad GSS-a. Da bi gorska služba što bolje funkcionisala, potrebna je dobra, stabilna i brza mreža poput naše, koja četiri godine unazad dobija UMLAUT-ovo prestižno priznanje Best in test. Ne postoji plemenitiji cilj od želje da se spasi ljudski život i da se pomogne”, rekao je Majk Mišel, generalni direktor Yettela.

YetteliGSS.JPG

U narednom periodu GSS  i Yettel sprovešće niz aktivnosti kako bi promovisali boravak na otvorenom, na što bezbedniji način.

„Od brzine komunikacija nekada zavisi i ceo ishod spasavanja. Mi spasavamo ljudske živote, i dobro znamo koliko je svaki minut u nekim situacijama presudan. Zato je nama kvalitet i pouzdanost komunikacija veoma važna. Radujemo se budućoj saradnji sa Yettelom, i nadam se da ćemo zajedničkim radom uspeti da povećamo bezbednost svih planinara, skijaša i rekreativaca“, izjavio je Vladimir Pavlović, predsednik upravnog odbora Gorske službe spasavanja Srbije.

Za više informacija, posetite www.yettel.rs

Saopštenje za javnost

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi