Corning najavljuje Gorilla Glass 3

Corning Gorilla Glass i Gorilla Glass 2 tehnologije zaštite ekrana se koriste u gotovo svakom smartfonu danas, ali se Corning tu ne zaustavlja kada su poboljšanja u pitanju. Kompanija je upravo najavila Gorilla Glass 3 za koga poručuju da će biti 40% otporniji na vidljive ogrebotine a imaće i 50% unapređenja u za

Corning Gorilla Glass i Gorilla Glass 2 tehnologije zaštite ekrana se koriste u gotovo svakom smartfonu danas, ali se Corning tu ne zaustavlja kada su poboljšanja u pitanju. Kompanija je upravo najavila Gorilla Glass 3 za koga poručuju da će biti 40% otporniji na vidljive ogrebotine a imaće i 50% unapređenja u zadržavanju snage nakon što se staklo ošteti. Gorilla Glass 3 imaće sve ove mogućnosti zahvaljujući novoj karakteristici nazvanoj “Native Damage Resistance”. Podsetimo, Gorilla Glass 2 je debitovala na prošlogodišnjem CES-u a Gorilla Glass je bila korišćena u iPhone smartfonima još od originalnog modela. Najave govore da će i treća generacija Gorilla Glassa biti korišćena u sledećoj generaciji iPhone-a.
 

Gorilla Glass 3

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi