10 besplatnih Steam igara spremno za preuzimanje i to odmah

Vikend je brzo došao i umalo da zaboravimo novu turu besplatnih igara dostupnih odmah za preuzimanje, ovog puta na Steam gejming servisu

10 besplatnih Steam igara spremno za preuzimanje i to odmah

Ukoliko želite da malo poštedite svoj virtualni novčanik, Steam nas je pokrio i ovom prilikom. Ovih deset naslova su novi u prodavnici za PC i ne samo to, potpuno su besplatni za isprobavanje odmah.

Dakle, bez daljeg odlaganja, hajde da vidimo u šta možemo da se upustimo ovog vikenda.

Prvi je We Harvest Shadows, „horor alegorija iz prvog lica na temu poljoprivrede“, razvijena od strane Davida Wehlea.

Igrači preuzimaju ulogu Garretta, usamljenog samotnjaka koji je pronašao svoj dom na farmi nakon što se preselio iz grada.

Pored obavljanja uobičajenih poslova potrebnih za održavanje farme, Garrett će se morati boriti sa užasima koji ga, čini se, prate u senkama noći.

Sledeća na redu je igra „Altered Alma“, savršena za ljubitelje Cyberpunk 2077 serijala.

Ovo je simulator izlazaka sa obrtom jer sadrži klasičnu „Metroidvania“ formulu kombinovanu sa RPG elementima.

Sa elegantnom piksel-art animacijom i napetom pričom, prebacivaćete se između svoje prilagodljive letelice i borbe na ulicama Neo Barselone.

Oni koji žele da izgube sate u simulaciji preživljavanja mogu da pogledaju „Wild Planet“.

Nakon što se nađete kao brodolomac na misterioznom ostrvu sa svojom posadom, moraćete da izgradite svoj kamp, lovite i pravite predmete da biste preživeli, kao i da otkrijete tajne koje ostrvo krije.

Ljubitelji „Darkest Dungeon“ trebali bi da isprobaju „Queen Slayer“, RPG sa poteznom borbom postavljenu u fascinantnom fantazi svetu.

Na vama je da kontrolišete grupu neobičnih junaka, svaki sa jedinstvenim profesijama i veštinama, dok eliminišete moćne vladare iz podzemnog sveta.

Od kreatora igre „Until Dawn“ dolazi „The Casting of Frank Stone“, horor igra čiji kraj zavisi od vaših postupaka i izbora tokom igranja.

Inače igra je dobila impresivnih 8/10 od strane stručnih gejming novinara.

Sledeća na redu je igra „Project Solar“, puzzle igra gde igrate ulogu robota R.A.Y.-a.

Nakon što je oštetio svoj memorijski centar, mora da krene u avanturu da povrati svoja sećanja i sastavi u glavi šta mu se dogodilo.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Za one koji žele emotivnu priču ovog vikenda, „Moon and Away“ je savršen izbor.

Ovo emotivno iskustvo sa pričom prati ćerku koja se vraća u svoj dom iz detinjstva nakon što dobije pismo od svoje otuđene majke.

Još jedna narativna avantura koju možete isprobati je „The Berlin Apartment“, koja prati priču o jednom stanu kroz ceo vek.

Doživite živote i priče svih stanara kroz oči majstora koji je zadužen za održavanje ovog istorijskog stana.

Nastavljamo sa opuštajućim preporukama, a sledeća je „Fayrehaven“.

Ova igra za jednog igrača, u kojoj trgujete i putujete, podseća na „Dredge“ i zadužuje igrača (i moreplovca) da trguje robom i stovarištem kako bi unapredio svoje .plovilo

Poslednja, ali ne i najmanje bitna, je „Jotunnslayer: Hordes of Hel“, uzbudljiva „roguelike“ igra preživljavanja u hordama, smeštena u tamni svet vikinga.

Za ljubitelje igre „Hades“, videćete sebe kako se borite protiv talasa neprijatelja uz dobijanje blagoslova od samih nordijskih bogova.

Izvor: GamingBible

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi