Call of Duty: Warzone dolazi na iOS

Call of Duty: Warzone, free-to-play battle royale igra koja je do sada bila dostupna samo za Windows PC, PlayStation i Xbox platforme, stiže na iOS.

Call of Duty: Warzone dolazi na iOS

Call of Duty: Warzone, free-to-play battle royale igra iz popularne Call of Duty serije je trenutno dostupna samo za Windows PC, PlayStation i Xbox platforme. Ipak, u njoj će uskoro moći da uživaju i korisnici iPhone i iPad uređaja, jer igra dolazi na iOS.

Zvanična stranica igre se pojavila u iOS App Store prodavnici aplikacija i iako je još uvek ne možete instalirati, korisnici mogu rezervisati svoju kopiju pre zvanične objave koja se očekuje 15. maja 2023. Zanimljivo, Call of Duty: Warzone je bila jedna od igara koje je Apple nagovestio novinarima tokom svog gaming eventa, prenosi 9to5Mac.

Activision je najavio da Call of Duty: Warzone dolazi na mobilne uređaje još prošle godine. Tada je kompanija pomenula da će doneti “AAA mobilno iskustvo” za igrače u pokretu. Razvojni tim navodi da je igra programirana baš za mobilnu platformu uz “najnoviju tehnologiju”, kao i da će biti dostupan ekskluzivan sadržaj i događaji unutar igre specifično za mobilne igrače.

Call of Duty: Warzone

U igri koju pokreće Call of Duty 2.0 tehnologija, Call of Duty: Warzone Mobile igrači mogu koristiti i društvene funkcije kao što su dodavanje prijatelja i chat, sticati XP poene, inventar oružja, praviti različite konfiguracije oružja, pa i kupiti Battle Pass za sve platforme za povezano Call of Duty iskustvo. Dizajniran specifično za mobilne uređaje Call of Duty: Warzone Mobile će imati posebne evente, plejliste i sadržaj, kao i duboke opcije prilagođavanja kako bi u igri jednako uživali i veterani i novi igrači.

Internet stranica igre na App Store tvrdi i da je Call of Duty: Warzone za iOS “potpuno prenosna i podesiva”. Primera radi, igračima je na raspolaganju desetine opcija za prilagođavanje rasporeda kontrola. Takođe, pominje se i da igra ima “prvoklasni kvalitet grafike.”

Igrači već sada mogu odraditi pre-order Call of Duty: Warzone za iPhone i iPad putem Apple App Store. Kada igra postane dostupna, biće automatski instalirana na mobilni uređaj. Obratite pažnju doduše, pošto je u App Store-u dostupna još jedna Call of Duty mobilna igra.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi