Carbon Black Xbox Series S je nova Microsoft konzola koja stiže 1. septembra

Osim što dolazi sa 1 TB skladišnog prostora, Carbon Black Xbox Series S ima najavljenu cenu od 350 USD, što je 50 dolara skuplje od originalne Series S konzole

Carbon Black Xbox Series S je nova Microsoft konzola koja stiže 1. septembra

Xbox Series S konzola je predstavljena u novembru 2020. godine sa cenom od 299 USD za verziju sa 512 GB skladišnog prostora, tako da nova Carbon Black Xbox Series S verzija sa 1 TB skladišta praktično ne donosi višu cenu, već samo malo više prostora.

Sem drugačije boje i malo više skladišnog prostora, suštinski se ništa nije promenilo u odnosu na klasičnu Xbox Series S konzolu. Konzola je od juče dostupna za poručivanje, a zvanična prodaja kreće sa početkom školske godine – 1. septembra.

Prvi čovek Xbox divizije, Fil Spenser najavio je da novu konzolu i dodao da je Microsoft povećao obim proizvodnje, kako bi odgovorio na veliku potražnju. U suštini, kod nove konzole, koja košta 50 dolara više, u stvari plaćate dodatnih 512 GB skladišnog prostora, tako da je Microsoft odlučio da zadrži cenovnu politiku i ostavi Xbox Series S kao jednu od najjeftinijih konzola na tržištu.

Na ovaj način Microsoft i dalje omogućava jeftinu ulaznicu u svet gejming konzola, posebno jer je Nintendo Switch tu negde, a Sony PlayStation 5 osetno skuplji. Iz kompanije Microsoft dodaju da su dobili veliki broj zahteva za proširenje skladišnog prostora, a to je ujedno i odličan razlog da se malo osveži ponuda, makar i sa drugom bojom kućišta i malo više skladišnog prostora.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi