Cyberpunk 2077 ćete ovog vikenda moći da igrate besplatno

Ovog vikenda dobijate priliku da igrate jednu od najpopularnijih igara današnjice Cyberpunk 2077 besplatno u trajanju do pet sati na PS5 i Xbox X/S konzolama

Cyberpunk 2077 ćete ovog vikenda moći da igrate besplatno

„Noćni grad vas zove“ – piše Xbox na svojim nalozima na društvenim mrežama, skrećući pažnju na to da ćete ovog vikenda moći da igrate Cyberpunk 2077 besplatno, na konzolama serija X/S, a to će takođe važiti i za PS5. CD Projekt Red studio nudi vam do pet sati osnovne igre bez dodatih troškova na pomenutim konzolama, u periodu između 28. marta i 1. aprila.

S obzirom na to da akcija kreće od 11 časova u četvrtak po istočnom vremenu, u našoj vremenskoj zoni to znači da akcija kreće u četvrtak od 17, a traje do prvog aprila u 8.59 č. Članovi PlayStation Plus Premium paketa takođe imaju pristup petosatnom probnom besplatnom periodu, ali CDPR napominje da za ovaj vikend nije potrebna pretplata.

Ukoliko ste efikasan igrač, pet sati igre bi moglo da bude dovoljno da vas provede kroz ključnu misiju pljačke pred kraj prvog čina. Tu se priča zaista otvara i možda tako može da vas navede da kupite celu igru, upravo kako biste nastavili da je igrate.

Iako je Cyberpunk 2077 imao loš debi po objavljivanju 2020, toliko da ga je Sony čak bio povukao iz PlayStation prodavnice i nudio povraćaj novca, igra je danas u mnogo boljem stanju. U to se možete uveriti i sami ukoliko je ovog vikenda budete isprobali.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi