Dead Island 2 je stigao na Steam sa 50 posto popusta

Nakon dugotrajnog razvoja Dead Island 2 je objavljen prošle godine, ali nažalost ne i na Steam platformi. Sada je dostupan i tamo i to sa 50 posto popusta

Dead Island 2 je stigao na Steam sa 50 posto popusta

Posle dugogodišnjeg razvoja Dead Island 2 je prošle godine konačno zvanično lansiran i to uz iznenađujuće pozitivan prijem među gejmerima, ali igra je privremeno bila ekskluzivna samo za Epic Games Store. Međutim, nakon objave u februaru ovaj naslov je postao dostupan i na Steam platformi, a povodom prve godišnjice od prvobitne objave i debitovanja na ovoj platformi, trenutno je na popustu od 50 posto koji traje do 29. aprila.

To znači da Dead Island do ovog datuma možete kupiti za 30 umesto za 60 evra u standardnom izdanju, dok je „Deluxe“ verzija oko tri evra skuplja i uključuje nekoliko paketa, a Gold Edition košta 40 evra i dodaje sav DLC preko ekstenzija zajedno sa sadržajem tog izdanja.

Nažalost, rani prijem Steam lansiranja je prihvaćen sa pomešanim osećanjima među gejmerima, gde su neki bili frustrirani zbog činjenice da Dead Island 2 i dalje zahteva Epic online usluge kako bi funkcionisao, što je bio udarac za one koji su čekali godinu dana da bi izbegli usluge platforme Epic Games.

S druge strane, ako vam ne smeta neki Epic Games softver u pozadini, sada je odlično vreme da dođete do ovog iznenađujuće dobrog nastavka igre, posebno imajući u vidu njen veoma turbulentan razvoj, a dostupna je na zvaničnom Steam sajtu.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi