Diablo Immortal za pametne telefone dostupan u Srbiji

Dan pre zvanične objave za PC, Diablo Immortal je stigao na Google Play Store i App Store za sve korisnike Android i Apple telefona.

 
Iako najavljen za 2. jun Diablo Immortal, mobilna verzija mega popularnog serijala RPG igara, stigla je na pametne telefone. Instalacija teška 2 GB dostupna je za preuzimanje za korisnike širom sveta, a što je najvažnije i sve nas u Srbiji.
Diablo PlayStore
Besplatna, sa mikro-transakcijama
Mobilna verzija igre Diablo je besplatna, ali sadrži opcije mikro transakcija koje vam pomažu da lakše pređete igru. Sa više od 4 godine razvoja Blizzard je redovno izveštavao javnost o tome dokle su stigli. Nažalost, zbog svoje pay to win prirode koja se jako oslanja na monetizaciju Diablo je zabranjen u Belgiji i Holandiji.
Diablo in game
Iako ovo ne zvuči kao dobra najava za novu igru, koja sutra izlazi u beta verziji za PC igrače. Na početku birate jednu od šest klasa: Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer ili Wizard, a svaka od njih donosi jedinstveni set oklopa i oružja, tako da pažljivo razmislite i odaberite lika koji najviše odgovara vašem omiljenom stilu igre.
Minimum 12 GB
Iznenađujuće dobro rešene kontrole ne zahtevaju touch navigaciju za kretanje već simuliraju kontroler. Kada su performanse u pitanju napomenućemo da je Diablo ozbiljna igra i da samo ako imate neki od najjačih Snapdragon čipsetova možete odabrati grafiku na High. Napomenućemo i da igra traži da skinete više od 10 GB tekstura i mapa kako biste zaista uživali u raskoši ovog sveta, kao i da na Snapdragon 888 čipsetu nije moguće poterati igru na Ultra podešavanjima.

Odaberite Play Store ili App Store verziju, preuzmite novi Diablo Immortal, pa nam javite vaša iskustva sa najnovijom Blizzard igrom.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi