Double Dragon IV na PC i PS4 stiže 30. januara

Arc System Works je objavio i Double Dragon IV tizer trejler, potvrđujući da će igra biti objavljena na Steamu i PlayStation 4 konzoli 30. januara 2017. godine.

Postoje igre koje obeležavaju neku eru, posebno utičući na naslove koji se pojavljuju nakon njih. Double Dragon serijal definitivno spada u ovu kategoriju, a oni gejmeri koji su nostalgični verovatno će biti srećni zbog objave da se narednog meseca vraća ova klasična, skrolujuća akciona igra.Arc System Works je objavio i Double Dragon IV tizer trejler, potvrđujući da će igra biti objavljena na Steamu i PlayStation 4 konzoli 30. januara 2017. godine.

Double Dragon IV će nuditi istu prezentaciju u retro stilu, poput prvih igara u serijalu, tako da će se igrači naći u poznatom okruženu od samog starta. Postoje obećanja da je gejmplej dobar koliko i u ranijim verzijama igre, jer je na novom naslovu radio tim koji stoji iza originalne Double Dragon igre.Izvor: WCCFTech

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi