GeForce Now sada podržava 120 fps na svim kompatibilnim Android telefonima

Nvidia je objavila da će GeForce Now servis podržati igre u 120 fps na svim Android pametnim telefonima, što je funkcija koje je bila rezervisana samo za pojedine modele.

Za one kojima GeForce Now nije na radaru, u pitanju je cloud gejming servis koji vam dozvoljava da strimujete PC igre sa prodavnica kao što su Steam ili Epic Games na bilo koji uređaj. Servis je besplatan uz ograničenje na FullHD rezoluciju i trajanje gejming sesije, ali daleko od toga da nije moguće igrati se bez pretplate.
Prošle godine kompanija Nvidia je dodala RTX 3080 klasu koja nudi snagu ove grafike koju je bilo praktično nemoguće pronaći. Preko GeForce Now ste imali GPU na raspolaganju, a uz dobru internet vezu ova pretplata je obezbeđivala dobar broj frejmova, visoku rezoluciju i visoku stopu osvežavanja.
GeForce Now.jpg
Upravo jedna od tih stvari – visoka stopa osvežavanja seli se na Android gde GeForce Now igrači dobijaju 120 fps podršku ukoliko vaš telefon ima ekran sa podrškom za osvežavanje na 120 Hz, navodi TimesOfIndia.
Dostupnost i cene
Nvidia navodi da će podrška stići u narednih nekoliko nedelja i da će „iskustvo varirati od uređaja do uređaja“, što na PR jeziku znači da ako vam nešto ne radi, to nije njihov problem.
GeForce Now sa podrškom za 120 Hz je bio rezervisan samo za pojedine Android telefone, a sada će se to ograničenje ukinuti. Kada je pretplata u pitanju, RTX 3080 klasa sa podrškom za 120 Hz će vas koštati oko 20 dolara mesečno, dok Priority pretplata nudi 60 fps igranje za oko 10 dolara mesečno.
RTX30801MONTHBANNER.jpg
A iOS?
Navodi se da još uvek nema najave kada će ova opcija stići na Apple uređaje, pre svega zbog vrlo striktnih politika kompanije Apple koja dozvoljava da Nvidia strimuje igre samo preko web aplikacija na iOS. Ovo predstavlja dodatni problem za sve iPhone i iPad korisnike koji bi da iskoriste svoje uređaje i igraju neke od naslova iz svoje biblioteke. Kad smo već kod toga, ne zaboravite na dve igre koje Epic deli ove nedelje.
Nvidia Fortnite nagrada
Pored najave podrške igranja u 120 Hz za Android korisnike, Nvidia nudi nagradu za Fortnite igrače koji igraju igru preko GeForce Now servisa u narednih nekoliko nedelja. Igrači koji budu igrali Fortnite u promo periodu će dobiti “Dish-stroyer Pickaxe” koji treba da stigne 11. avgusta.
fortnitethedishstroyerpickaxe1920x10809514146260ff.jpg

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi