GTA 5 je najprodavanija igra u poslednje 22 godine?

Mat Piscatella, analitičar NPD Group-a, je objavio informaciju da je GTA 5 najprodavanija igra od kada je formirana ova grupacija za istraživanje.

Mat Piscatella, analitičar NPD Group-a, je objavio informaciju da je GTA 5 najprodavanija igra od kada je formirana ova grupacija za istraživanje (1995. godina). Rockstar Games je do sada prodao preko 80 miliona kopija GTA 5 igre.Kada je Grand Theft Auto 5 objavljen, isključivo za Playstation 3 i Xbox 360, u septembru 2013. godine, ubrzo je postalo jasno da će igra postaviti brojne rekorde. Igra je samo u prvih nekoliko dana donela zaradu od milijardu dolara. Naslov je kasnije objavljen i na Playstation 4, Xbox One i PC platformama.Bitan faktor prodaje je verovatno onlajn mod, koji stalno dobija novi sadržaj i privlači nove igrače. Da li se slažete sa stavovima analitičara NPD Group-a, da je GTA 5 najprodavanija igra u poslednje dve decenije? Ili je to možda Minecraft ili neki drugi naslov?Izvor: Guru3D

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi