Half-Life 2: Episode 3 primećen u DoTA 2 kodu?

Prisetite se 2003. godine i čuvene krađe alpha verzije igre Half-Life 2, zbog koje je igra odložena, a u kojoj su se nalazile linije koda koje su ukazivale na to da Valve sprema i igru Team Fortress 2 (što se, jelte, ispostavilo tačnim). Osam godina kasnije, istorija se izgleda ponavlja, jer je u procurelom beta kodu ig

Prisetite se 2003. godine i čuvene krađe alpha verzije igre Half-Life 2, zbog koje je igra odložena, a u kojoj su se nalazile linije koda koje su ukazivale na to da Valve sprema i igru Team Fortress 2 (što se, jelte, ispostavilo tačnim). Osam godina kasnije, istorija se izgleda ponavlja, jer je u procurelom beta kodu igre DoTA 2, primećeno nekoliko linija koda koje ukazuju na postojanje Half-Life 2: Episode 3 nastavka. Ako pogledate kod sa priloženog linka, za oko će vam zapasti “ep3“ deo, kao i imena nekih oružja koje sigurno nećemo videti u novoj DoTA igri (flamethrower, ice gun, “weponizer“, pipebomb launcher,…).

 

 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi