Minecraft Earth dostupan u Early Access fazi (Video)

Augmented Reality igra bazirana na Minecraft-u postala je dostupna za sve korisnike u SAD kroz Early Access

 
Microsoft je Minecraft Earth igru učinio dostupnom korisnicima iOS i Android uređaja u Sjedinjenim Američkim Državama u okviru early acces faze, tako da je sada moguće instalirati igru i istraživati njen virtuelni svet.
Microsoftov Minecraft Earth Twitter nalog objavio je vest u utorak ujutru, a linkovi za download igre se mogu pronaći na Minecraft Earth stranici
Microsoft je pokrenuo Minecraft Earth u maju u vodu zatvorene Beta verzije. Sada korisnici putem svojih mobilnih telefona mogu istraživati svoj komšiluk u Augmented Reality stilu, skupljajući Minecraft blokove i druge predmete koje mogu koristiti za svoje građevine. Građevine su zapravo male Minecraft scene koje možete postaviti na čvrste ravne površine i dalje razvijati.
Povezana vest: Minecraft Earth dostupan u Early Access fazi (Video)
One ne moraju biti napolju, već ih možete postaviti i na predmete u kući, poput npr. kućište vašeg PC-a. Još uvek nije jasno da li će biti moguće praviti ogromne građevine kakve smo viđali u originalnoj igri, ili će one biti ograničene na razumne dimenzije. 
Za uživanje u igri potreban je Android telefon sa Android 7 Nougat sistemom ili iPhone sa iOS 10 ili novijim, kao i Microsoft ili Xbox Live nalog i pristup prodavnici.
Izvor: PC World
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi