Nagrada od 20.000 dolara za svakog ko pređe Halo 2 na najtežem nivou

Međutim, postoji nekoliko caka od kojih je glavna igranje na posebno podešenoj težini.

Internetom od nedavno kruži novi izazov, a u odnosu na mnoge do sada ovaj se čini veoma jednostavno. Sve što treba da uradite jeste da instalirate Halo 2, podesite težinu na, naravno, najveći stepen, i pređete ovu video igru bez iti jedne pogibije. Međutim, kako prenosi Kotaku, nije sve baš toliko jednostavno kako se čini.
Intrigantna ponuda
Poznati jutjuber i strimer Čarli Vajt, poznatiji kao Cr1TiKaL (njegov kanal penguinz0 ima preko 10 miliona pretplatnika) postavio je zanimljiv izazov pred sve one koji su odvažni da potroše malo (više) vremena u video igri Halo 2, a sve sa ciljem osvajanja 20.000 dolara. Poznat po svojim “moistmeter” recenzijama, Čarli vam nudi pozamašnu sumu novca ukoliko uspete da pređete Halo 2 bez umiranja na najvećem nivou težine, a uz par dodatnih caka.
Pravi naziv ovog nivo težine unutar Halo 2 jeste LASO (Legendary All Skulls On – Legendarni sve lobanje uključene). To je, u stvari, mod za video igru koji težinu podiže do stvarno neslućenih razmera i ovih 20.000 dolara nikako ne bi bili lako zarađen novac.
halofullbleed.jpg
Koja su pravila?
Svaka od lobanja donosi neku otežavajuću okolnost i prelazak ove video igre pravi značajno komplikovanijim. Na primer, lobanje povećavaju agresivnost neprijatelja, preko njih stavljaju permanentnu nevidljivost, smanjuju sposobnost regeneracije vašeg štita, daju manje municije, neprijateljima dodaju zdravlje i mnogo toga drugog.
A vi ste to treba da pređete odjednom, bez umiranja. Dozvoljeno je koristiti razne prečice i “exploits” prisutne u ovoj video igri (ne varanja, naravno). Pored toga, sam prelazak mora da bude emitovan uživo, ili na Twitch ili na YouTube, i to je otprilike to. U početku, ovaj strimer obećao je nagradu od 5.000 dolara, ali videvši koliko je izazov težak, povećao je nagradni fond za čitavih 15.000 dolara.

Interesantni podaci
Treba naglasiti da niti jedna osoba nije uspela da pređe ovu video igru na ovom nivou težine i pod uslovima koji su navedeni u ovoj “opkladi”. Uključujući i samog strimera Cr1TiKaLa, 99% igrača nije uspelo da uspešno završi prvi nivo. Zbog toga ovaj izazov nosi titulu trenutno najtežeg u video igrama. Da li biste vi uspeli?

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi