Najave igara koje smo do sada videli tokom E3 2018 konferencije (video)

Electronic Arts je prvi održao zvaničnu konferenciju za novinare na E3, tokom koje je kompanija ozvaničila Battlefield V kao i još nekoliko zanimljivih naslova

Tradicionalna E3 gejming konferencija je počela sa objavama novih igara koje se očekuju u predstojećem periodu. Electronic Arts je prvi održao zvaničnu konferenciju za novinare, tokom koje je kompanija ozvaničila Battlefield V uz Battle Royale mod i nekoliko gejmplej trejlera. Pored ovoga, EA je najavio još nekoliko zanimljivih naslova:Anthem – Naredni naslov kompanije Bioware se neće pojaviti pre februara naredne godine, ali je Anthem i dalje bio dobro prihvaćen tokom najave. Multiplejer pucačina će igračima omogućiti da se nađu u ulozi frilenser ratnika u mech odelima.

FIFA 19 – Electronic Artsova popularna franšiza svoj naredni nastavak dobija 28. septembra, a igra dodaje UEFA Champions League gejmplej. Ovo je velika vest za evropske fanove fudbala, koji dobijaju popularni turnir u igri. FIFA 19 će imati i besplatan trial za Xbox, Playstation i PC igrače.

Madden NFL 19 – Popularni naslov, koji obrađuje temu američkog fudbala, na PC stiže po prvi put nakon više od 10 godina. Igra sa sobom donosi nove, realnije animacije igrača, a u prodaji će se naći od 19. avgusta.

Star Wars: Jedi Fallen Order – Igra stiže tokom praznične sezone 2019. godine, a naslov će nuditi mračniji pogled na poznati univerzum. Igračima će biti omogućeno da igraju kao džedaji. Nažalost, nije objavljen trejler koji bi nam dao bolji uvid u to šta nas očekuje u igri.Unravel 2 – nastavak puzzle platformske igre stiže na PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Izvor: TechCrunch

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi