Najavljen krosover igara Call of Duty i The Walking Dead

Tik pred početak najave gejming naslova Modern Warfare III sezone 2, saznajemo da će ovaj naslov u stvari biti krosover igara Call of Duty i The Walking Dead

Najavljen krosover igara Call of Duty i The Walking Dead

Call of Duty franšiza se u poslednjih nekoliko godina sve više okreće krosover sadržajima, sa mnogo različitih medijskih svojstava koji pronalaze svoj put u ovoj popularnoj igri – bilo da se radi o sezonskim događajima ili likovima u samoj igri. Uoči najave druge sezone Call of Duty Modern Warfare III, tim iza igre objavio je zvanični tizer video koji predstavlja krosover igara sa mračnim svetom The Walking Dead naslova.

Zvanični YouTube kanal Call of Duty objavio je novine gde vidimo da će The Walking Dead biti deo sadržaja MWIII druge sezone.

Iako je video kratak i prikazuje jako malo sadržaja, zasnovan je na uključenim likovima, a verovatno je da ćemo videti i „skinove“ operatera objavljene za omiljene fanove Rika Grajmsa i Mišona.

Međutim, popularnost The Walking Dead naslova je tokom godina opala, ali činjenica da Modern Warfare III uključuje Zombies režim, pruža zanimljivu i jedinstvenu priliku za Activision, američkog izdavača video igara.

S tim u skladu, nadamo se da će to unaprediti igru, i da će krosover u stvari biti suštinski.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi