Novi modeli Wii konzole!?

Procenjuje se da će izmene biti i nešto veće od najavljene verzije konzole sa podrškom za reprodukciju DVD filmova, a mesta za poboljšanje se vide u ponudi Wii konzola u raznim bojama, sa stilizovanom spoljašnošću, povećanju kapaciteta njene flash memorije, uključivanju punjivih baterija za kontroler i slično. Wii dobija naklonost širok

Procenjuje se da će izmene biti i nešto veće od najavljene verzije konzole sa podrškom za reprodukciju DVD filmova, a mesta za poboljšanje se vide u ponudi Wii konzola u raznim bojama, sa stilizovanom spoljašnošću, povećanju kapaciteta njene flash memorije, uključivanju punjivih baterija za kontroler i slično. Wii dobija naklonost širokih slojeva tržišta, a poslednje dobre vesti dolaze iz brojnih staračkih domova i gerijatrijskih ustanova gde su penzioneri prosto poludeli za Wii konzolom, “navukavši” se pre svega na Wii Sports paket. Doktori javljaju da penzioneri koji se druže sa ovom konzolom povećavaju svoju aktivnost i da im se usled kretanja i aktivnijeg bivstvovanja donekle poboljšava i zdravstveno stanje, ne samo fizičko već i psihičko.

Izvor: Dailytech

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi