Pojavili se snimci iz GTA 6 igre, dve godine pre premijere

Požurite, Rockstar i Take 2 ih uklanjaju sa interneta brzinom svetlosti.

Jedan od najpopularnijih serijala igara na svetu, GTA uveliko sprema svoj šesti nastavak, koji bi trebao da stigne tokom 2024. godine. Međutim, izgleda da je neki haker uspeo da se dokopa malo snimaka iz same igre koja je još uvek u test fazi.
Slack je slaba karika
Gomila podataka koju su hakeri objavili sadrži preko 90 video klipova igre sa sve debug kodovima i interfejsom koji proverava sve što se dešava u samoj igri. Haker koji sebe ne GTAForums zove „teapotuberhacker“ kaže da je u pitanju ista osoba koja stoji iza upada u servere kompanije Uber, i da je do GTA 6 snimaka došao tako što je došao do Slack naloga jednog od zaposlenih u kompaniji Rockstar – isti način na koji je hakovan Uber, prenosi PC Gamer.
Kraća verzija (9 minuta):

Prema onome što možemo da vidimo, snimci iz igre deluju verodostojno, a činjenica da je većina njih već skinuto sa interneta zbog kršenja autorskih prava kompanije Take 2 Interactive govori mnogo više o tome da su pravi nego bilo šta drugo. Na snimcima se vide muški i ženski glavni likovi koje možete kontrolisati, kao i Majami iz paralelnog univerzuma, otprilike sve ono što smo nagađali o novoj igri.
Snimci iz 2017. godine?
Treba napomenuti da ovi video snimci verovatno pokazuju stariju verziju igre, a neki ukazuju na to da bi mogli da budu iz 2017. Igra je navodno bila u razvoju od 2014. godine, samo godinu dana nakon premijere GTA 5, tako da je logično očekivati da na Rockstar serverima ima mnogo snimaka iz ranijeg i novijeg perioda razvoja.
Duža verzija (63 minuta):

Početkom ovog meseca, Rockstar je na svom sajtu pustio odjavnu špicu iz GTA 5 i GTA 5 Online, sa naslovom „Thank You“, što su mnogi shvatili kao znak da se zaustavlja aktivni razvoj na dugotrajnom i veoma proširenom petom delu serijala i da se pažnja usmerava na novi nastavak (Grand Theft Auto VI).

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi