Red Dead Redemption i Undead Nightmare bi mogli da stignu na PC ove godine

Ove godine bismo konačno mogli da vidimo Red Dead Redemption i njegov prateći igrački dodatak Undead Nightmare i u verzijama za PC računare

Red Dead Redemption i Undead Nightmare bi mogli da stignu na PC ove godine

Iako je Rockstar prople godine ponovo izdao Red Dead Redemption i njegov prateći dodatak Undead Nightmare za moderne konzole, uključujući PlayStation i Nintendo Switch, PC igrači su još jednom ostali van liste podržanih platformi. To bi, međutim, ove godine moglo da se promeni, s obzirom na to da je Rockstar ažurirao svoju stranicu na sajtu koja ukazuje na skoro lansiranje za PC.

Jedan od najpopularnijih Rockstar naslova, Red Dead Redemption (1) bio je ekskluziva za gejming konzole od samog početka, a tokom protekle decenije bilo je mnogo glasina o postojanju ove igre u PC verziji. Ipak, uprkos brojnim glasinama, nijedna od njih se nije ostvarila, ali to bi ove godine konačno moglo da se promeni pošto se programski kod na Rockstar sajtu promenio i podrazumeva novi tekst koji posebno pominje PC verziju igre.

To je primetio Twitter (X) korisnik @TezFunz2 i objavio na svom profilu. Trenutno poruka u kodu glasi „Prođite kroz ogromne prostore američkog Zapada i Meksika u Red Dead Redemption-u i njegovom zombi-horor Undead Nightmare dodatku, koji se sada može igrati na PC-u“.

S obzirom na to da je ovo sada dostupno u fajlovima za Rockstar PC lanser, to jače nego ikad sugeriše da ćemo igru konačno moći da igramo i na računarima i to uskoro.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (3)
  1. Compadre91

    Docekace naši unuci... Eskploatisu igru staru 14 godina i uz to još uvek ne pustaju 60fps patch za rdr1 i rdr2 na konzoloma.

  2. illidan

    jedna rec: Bloodborne

  3. lepi kokan

    jedna rec: Bloodborne

    10th Anniversary је следеће године. UE5 верзија би баш легла.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi