Resident Evil 7 se izgleda vraća horor korenima (video)

Resident Evil se vraća! Nova igra u serijalu najavljena je tokom Sony E3 konferencije, a njen naziv je Resident Evil 7: Biohazard.

Resident Evil se vraća! Nova igra u serijalu najavljena je tokom Sony E3 konferencije, a njen naziv je Resident Evil 7: Biohazard. Igra će imati pogled iz prvog lica, što je jedan od brojnih hrabrih koraka na koje se Capcom odlučio sa svojim novim naslovom. Resident Evil 7 deluje kao pravi pokušaj da se franšiza preporodi, nakon katastrofalne Resident Evil 6 igre.

Capcom je ozbiljan u nameri da vrati horor epitet u jednog od začetnika survival-horror žanra. Sa Resident Evil 4 verzijom igre, serijal je polako započeo svoju metamorfozu i postao više akcija nego izvorni horor. Deluje kao da će Resident Evil 7 stvari vratiti gde im je mesto, a ovo sugeriše gejmplej i demo koji je Sony prikazao tokom prezentacije igre. A oni, kojima je potreban dodatni osećaj jeze i straha, uživaće uz mogućnost igranja sa kacigom za virtuelnu realnost na PlayStation 4 konzoli.

Resident Evil 7: Biohazard je planiran za lansiranje 24. januara 2017. godine, a igra će se pojaviti na PC uređajima, te PlayStation 4 i Xbox One konzolama.Izvor: AVClub

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi