Rise of Industry besplatan na Epic Games: Postanite industrijski tajkun

Rise of Industry je interesantna strategija u kojoj su na testu vaše preduzetničke veštine. Ova igra je besplatna na Epic Games prodavnici do 9. marta.

Rise of Industry besplatan na Epic Games: Postanite industrijski tajkun

Rise of Industry je strateška igra u kojoj ste tajkun koji gradi i upravlja svojom industrijskom imperijom koja raste u živom i proceduralno generisanom svetu smeštenom u 1930. godinu.

Kao mladi preduzetnik, na vama je da gradite fabrike, konstruišete efikasne proizvodne linije, premeštate sirovine, proizvodite gotovu robu i organizujete trgovinu sa svetskim gradovima u razvoju, obezbeđujući im resurse koji su im potrebni za procvat – jer kako oni rastu i napreduju, tako se to odražava na vaš rast i napredak.

Naravno, ne očekujte glatka vožnju na putu do vrha. Slučajni poslovni događaji i cene akcija će vas terati da sve konce držite u rukama dok se A.I. rivali takmiče za udeo na tržištu i traže načine da rastu i iskoriste slabosti neprijatelja, tako da posebno treba da se čuvate neprijateljskog preuzimanja.

Rise of Industry  je Igra dizajnirana sa posebnom pažnjom na pristupačnost i dubinu, sa dovoljno strateške složenosti i mogućnosti ponovnog igranja da zadovolji najiskusnije ljubitelje žanra, dok jednostavna mehanika osigurava da igra bude zanimljiva i novim igračima.

Sistemski zahtevi uopšte nisu veliki, a preporučena konfiguracija traži 64-bitni procesor, Windows 10, AMD FX ili Intel Core i5 CPU, 8 GB RAM-a i GeForce GT 760 grafiku, uz 1 GB slobodnog prostora.

Igra je besplatna do 9. marta do 17h, a na vama je da se do tada ulogujete na svoj nalog na Epic Games odete na stranicu ove igre i kliknete na „Add to Library“, kako biste mogli da je igrate i nakon isteka ovog datuma.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi