Sega fanovima: pomozite da nam igre budu bolje

Japanski izdavač koji stoji iza Sonic i Total War igara pokrenuo je istraživanje u kome traži od fanova da im pomognu da im igre budu bolje

Sega želi da ima bolje igre i potrebna im je vaša pomoć. Japanski izdavač koji stoji iza Sonic i Total War igara pokrenuo je istraživanje u kome traži od fanova da im pomognu da im igre budu bolje. Istraživanje vas pita o tome kakve ste sve konzole imali, tri najbolje igre koje ste igrali na bilo kojoj platformi, omiljeni žanrovi, a između ostalog i vaše omiljene Sega igre.
Takođe ćete biti upitani o vašim željama i interesovanjima u pogledu mobilnih igara, a ukoliko kažete da niste zainteresovani, Sega želi da zna zašto. Naravno, postoji i pitanje kako biste ocenili kompaniju Sega. Ovo istraživanje dolazi nakon što je rukovodstvo kompanije Sega priznalo da je izgubilo svoj put, a ono je deo napora da se Sega vrati na stare staze slave. U 2016. godini je i 25 godina jednog od dragulja koju je Sega kreirala – Sonic the Hedgehog.
Microsoft odlaže potrošačku verziju HoloLensa kako se ne bi ponovio Kinect
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi