SEGA: fokus na online PC igrama i igrama za telefone

I pored toga što je igra Alien: Isolation zabeležila određeni uspeh kod kritike, a i broj prodatih primeraka je prilično dobar, malo je verovatno da ćemo videti njen nastavak

Kompanija SEGA otkrila je da će njihov fokus ubuduće biti usmeren ka online PC igrama i igrama za telefone, jer im je cilj da njihovo poslovanje bude profitabilnije. I pored toga što je igra Alien: Isolation zabeležila određeni uspeh kod kritike, a i broj prodatih primeraka je prilično dobar, malo je verovatno da ćemo videti njen nastavak na PC-u.
Pored toga, SEGA je najavila da će otpustiti 300 radnika širom sveta jer će proći kroz “strukturnu reformu”. U obaveštenju o implementaciji strukturne reforme, SEGA je objasnila da je identifikovala telefone i PC online gejming kao najveću oblast rasta za kompaniju u narednom periodu. Sve ovo dolazi nakon što su predviđanja za profit koji će biti ostvaren u fiskalnoj godini koja se završava u martu dramatično umanjena.
Izvor: Pocketlint

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi